Ons Verhaalwie zijn wij

Kaatsheuvelnaar herstelt de naam eetcafé De Gouden Laars in Loon op Zand

De naam De Gouden Laars is een begrip in Loon op Zand en daarom herstelt Kaatsheuvelnaar Rene van de Ven de naam weer in ere. Hij start hier medio april een 'sfeervol oud-bruin eetcafé'.

Het bekende horecapand op de hoek van de Kerkstraat en Kasteellaan staat in de volksmond al jaren bekend als De Gouden Laars. De vorige uitbaters veranderden de naam in 2008 in De Heeren van Loon. Door Van de Ven wordt de oude naam nu weer in ere hersteld. "Ik ben al tien jaar op zoek naar een plek voor een eigen eetcafé. Mijn familie heeft veel banden met Loon op Zand, dus het is leuk dat ik juist hier zo'n mooie locatie heb gevonden", aldus Van de Ven.


Ouderwetse Gezelligheid

Eetcafé De Gouden Laars is een sfeervol horecabedrijf met ouderwetse gezelligheid, gemoedelijkheid en dat alles tegen een betaalbare prijs. Eetcafé De Gouden Laars is centraal gelegen in het bourgondische plaatsje Loon op Zand. Dicht bij de Loonse en Drunense duinen en de Efteling. Hier kunt u lekker genieten van onze kaart of van een lekker bakske koffie. Geniet op ons terras of maak kennis met onze mooie bourgondische gerechten.

Rene v.d. Ven, Eigenaar